Een slechte houding – slecht voor je gezondheid en slecht voor je uiterlijk. Het begint al in je twintiger jaren als je merkt dat je taille dikker wordt. Dan ga je naar middelbare leeftijd wanneer je merkt dat je wervelkolom verkeerd gaat. Sommigen van ons bereiken en genieten van onze 30’s en 40’s. Tegen die tijd is de boodschap dat ons lichaam begint uit te lijnen niet geweldig.

Naarmate we ouder worden, of zelfs regelmatig sporten, beginnen we spieren te ontwikkelen die dichter zijn dan vet. Het kan zelfs zo zijn dat we een betere spiertonus hebben dan toen we jonger waren. We kunnen in onze favoriete jeans passen en ons passend kleden.

Helaas passen die spijkerbroeken en jurken niet meer bij de eenvoudige formules die zo goed werkten en waarover we ons steeds weer verbaasden bij die gladjakkers die we heel af en toe zien.

Wat te doen om het te repareren

U hebt waarschijnlijk gemerkt dat zelfs het strikt aanhouden van een correcte lichaamshouding als deze niet perfect is, u geen goed doet. Sommigen van ons moeten zich daar echt op concentreren om goed voor hun rug, buik, bilspieren, dijen en andere delen van hun lichaam te zorgen.

Wat belangrijk is om te beseffen is dat ons overtollig vet daar niet gewoon blijft zitten als een stuivertje meer aan ons lichaam. Vet stapelt zich in groepen tegelijk op en wordt dan opgeteld tot de som van ons totale huidige gewicht.

Het dilemma is dat sommige vetten worden opgeslagen en in bepaalde delen van ons lichaam blijven zitten. Dit kan natuurlijk ontmoedigend zijn en ons het gevoel geven dat we een potbuik hebben. Dat is waar voor veel mensen, hoewel ik niet denk dat het een probleem is vanwege Mix of two factorsNext onderwerp dat moet worden besproken is dieet. Op zo’n manier eten dat je aankomt omdat je meer calorieën binnenkrijgt dan je dagelijks nodig hebt. Maar onze calorie-inname moet toch boven de behoefte liggen, ongeacht de hoeveelheid beweging die we doen.

 

 

Meer Oefening

Lees verder dat ik je zal vertellen hoe je deze calorie-onbalans in je lichaam kunt vermijden, anders blijf je op je huidige gewicht. Maar hoe kun je het voorkomen is de vraag.

Wat ik wil zeggen is dat de manier om vetverbranding te voorkomen niet is om cardio-oefeningen met een lagere intensiteit te doen. We weten dat in het begin van deze eeuw alles draaide om uitgestrekte en krappe sportscholen en de loopbanden. Daarna kwamen de aerobics en vervolgens de stepmills. We kunnen zeggen dat hardlopen en aerobics geen slechte invloed hebben, maar als het gaat om vetverbranding zijn er slechts een paar oefeningen die effectiever zijn dan andere.

Studies tonen aan dat de meeste mensen die regelmatig cardio-oefeningen doen, hebben geprobeerd de resultaten te vergelijken tussen het lopen op de vlakke weg en het lopen op een hellende loopband. Hoewel het dezelfde oefening is met dezelfde intensiteit, toont onderzoek aan dat ronddraaien in een cirkel meer effect heeft op het verbranden van meer calorieën. Gewichtsverlies is meer dan alleen calorieën tellen.

Ziet u, als u uw oefeningsmoleculen op de juiste manier in evenwicht kunt brengen, dan zult u niet zo veel gewicht verliezen en kunt u vet gaan verbranden. Als u erin slaagt de hoeveelheid vet die u verbrandt te verhogen door uw hartslag te verhogen, dan zal het wiel heel lang blijven draaien.

Tenslotte is je vetverbrandingsmetabolisme hoger bij oefeningen met een hoge intensiteit.

Het is veel moeilijker om op lage intensiteit te trainen met weerstandstraining, omdat het echt moeilijk is om uw hartslag heel hoog te houden voor de duur van uw trainingssessie. Maar we hadden het over vrijheid en in dat geval is het natuurlijk en moet je er de rest van je leven van genieten.

Door deze suggesties te volgen moet u uw weg vinden naar die droom van een perfecte en gezonde geest en lichaam.

Author