Ik weet niet hoe het met jou zit, maar jij twijfelt hier altijd over. Ga je ervoor of niet. Wie weet. Ik had het erover dat mijn eerste boek was uitgegeven en toen kreeg ik een inzinking en wist ik niet meer wat ik moest doen. Ik heb het boek laten drukken bij de uitgeverij, heb er wat veranderingen in aangebracht en heb een derde uitgever als mijn gastheer en redacteur gevraagd. Sindsdien heb ik veel bevestiging gekregen dat zelf uitgeven een goed idee is, maar ik kan het me natuurlijk niet veroorloven. Maar als mijn budget krap is, lijkt het me niets en weet ik niet wat ik moet doen.

Dus uit persoonlijke ervaring besloot ik dat ik het ging doen. Het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat precies jouw ideale situatie is. Heeft je droom van zelf uitgeven een datum en wil je op dat moment aan het zelf uitgeven zijn? Wat als dat 6 maanden voor je droom zal zijn, dan heb je die tijd toch nooit? Nou het punt is dat je niet altijd deze optie hebt.

De meesten van ons zullen niet de mogelijkheid hebben om hun eigen boeken te schrijven. Of zoveel tijd om handen hebben. In plaats van te mikken op zelf uitgeven als iets wat je wilt doen, zul je je eigen platform willen creƫren om iets mee te doen. De dagen dat schrijvers beloond werden met een cheque van de bekende uitgeverijen zijn allang voorbij. Dat moet je nu al wel doorhebben.

Je moet jezelf de volgende vragen stellen: Wordt dit een solo-onderneming? Zal ik goedkoop naar een Engelse uitgever gaan? Zal dit mijn eerste project zijn of is het een IP Coloring en Digital Buying and Selling Base? Of wil je doen of ga je gewoon eBooks verkopen voor de kost?

 

 

Het enige echte antwoord hierop is: hopelijk heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een eBook of een ondertekende Self Publishing dinges. Je moet beslissen wat je gaat doen. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vindt.

Als je besluit dat je iets wilt doen met een eBook publiceren is de kans groot dat je een nieuw Internet Marketing bedrijf begint, hetzij voor jezelf of voor je bedrijf. Je zult wat onderzoek moeten doen naar de complexiteit van eBooks en je zult moeten beslissen of je je eigen eBooks gaat maken of dat je ze door iemand anders laat maken.

Een niche waar u over kunt schrijven is vaak de beste oplossing. U kunt online onderzoek doen naar de verschillende niches en nagaan wat mensen eigenlijk willen leren. Wanneer u het hebt beperkt, neem dan contact op met schrijvers om u te helpen en meestal rekenen hen een vergoeding voor dit te doen. Als het je lukt om het soort informatie te vinden waar ik over schrijf. Er zal een e-boek zijn dat je daarover zal vertellen.

Als dit de eerste keer is dat u uw eigen eBooks verkoopt, zijn ze heel gemakkelijk te maken. Je kunt ze maken in een tekstverwerker of een soortgelijk programma en gewoon een beetje typen. Dat is hoe we hier zijn gekomen. We hebben de hulp en de kennis voor deze onderneming op het internet moeten halen. Maar dit is een geweldige manier om te beginnen; als je het eenmaal onder de knie hebt, dan kun je duizend miljoen dollar% verdienen.

Author