1. Verkrijg een domeinnaam

Dit is een zeer belangrijke stap en het is de moeite waard om er wat tijd aan te besteden. De naam die u kiest, wordt het adres van uw website. Misschien wilt u dat uw domein de nichemarkt weerspiegelt waarin u actief bent. Als u banneradvertenties verkoopt, zou een naam als megamarketing.com zinvoller zijn voor een andere website.

Sommigen stellen voor om de betrokken in de naam met een lid van uw gekozen team te bespreken, gewoon om een gevoel voor het domein te krijgen. Als u dit bent dan is dit een goede strategie om forums te bezoeken in uw niche en er een te vinden die nog niet bezet is om het merk niet te verpesten enkel en alleen om een domein te krijgen.

2. Get Hosted

Vervolgens moet u een webhost kiezen. Een webhost is een bedrijf dat u ruimte op zijn server zal geven om uw website te hosten. Als alternatief kunt u iemand anders betalen om u een webadres te geven.

U heeft verschillende opties voor de kosten van het plan.* Methode 1 – Gratis Domein Namen* Methode 2 – Betaalde Domein Namen* Methode 3 – Gratis Hosting* Methode 4 – Gedeelde Hosting

3. Meld u aan bij een Autoresponder

Nadat je de domeinnaam en de webhost hebt, heb je nog één ding nodig om op te zetten. Ook wel bekend als een autoresponder. Wanneer u zich aanmeldt voor de autoresponder moet u beslissen welke meldingsoptie u verkiest. Dit is een zeer belangrijke beslissing om te maken als uw e-maillijst zal worden gaan door het. Maar voordat je begint, moet je instellen wanneer je wilt dat je e-mail automatisch wordt verzonden.

 

 

* Methode 1 – Autoresponder Service* Methode 2 – Automatische e-mail één keer per dag* Methode 3 – Per dag Autoresponder Service

4. Schrijf E-mails

Zodra u het aanmeldingsproces hebt doorlopen, moet u uw e-mailberichten instellen. Het is het beste om het voor te programmeren, zodat uw e-mailberichten werken zoals u dat wilt.

* Stel 3-7 vooraf geschreven berichten op* Voeg een handtekeningbestand toe aan elke e-mail die u verstuurt* Voeg één e-mail per week toe met een oproep tot actie in het tekstgedeelte van de e-mail telkens wanneer u een bericht verstuurt* Neem in het tekstgedeelte van de e-mail links op naar websites waarvan u wilt dat uw lezer ze bereikt.

5. Uw website opzetten

Vervolgens moet u uw website laden met vooraf geschreven e-mails en uw webpagina voorprogrammeren zodat hij met de autoresponder werkt.

* Voeg vooraf geschreven e-mails toe* Voeg een handtekeningbestand toe onderaan elke e-mail die u verstuurt* Voeg één website per week toe aan uw e-mailcampagne* Voeg een handtekeningbestand toe onderaan elk bericht* Stel 3-7 follow-up e-mails in die elke week worden verstuurd

6. Uw artikelen verspreiden

Met behulp van uw e-mails en websites zult u uw artikelen distribueren naar uw lijst. En tussen haakjes, de abonnees op uw lijsten zullen zeer ontvankelijk zijn voor uw productaanbiedingen.

* Maak een aankondiging van uw onderwerp

* Maak een ezine dat wordt verspreid in uw autoresponder.

* Verdeel artikelen van de ene categorie naar de andere categorie.

* Kies een product om hen aan te bevelen.

* Geef ze een hoop waardevolle inhoud.

Dat is wat je vanaf het begin doet. Ik geloof dat het de snelste en gemakkelijkste manier is om als internet marketeer aan de slag te gaan.

Author