Om uw reseller hosting diensten online te promoten, moet u ervoor zorgen dat u relevante zoekwoorden gebruikt in een zo groot mogelijk aantal, zonder overmatig gebruik. Er is een verschil in trefwoord optimalisatie en spammen.

Keyword spamming is een mogelijkheid om trefwoorden zo vaak mogelijk in uw tekst te proppen. Het is zelfs bedenkelijk als er geen relevante woorden in de tekst voorkomen. Ze zijn echter van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de “robots” en crawlers die uw pagina crawlen, kijken en beoordelen op een manier die in overeenstemming is met de voorwaarden van de zoekmachines. Uw pagina heeft een veel betere kans om goed gerangschikt te worden voor relevante en significante trefwoorden, dan voor niet-gerelateerde en land-aunch trefwoorden.

Vaak is het niet eenvoudig om uw site zo te optimaliseren dat “robots” en “crawlers” hem op de juiste manier beoordelen. SEO is gebaseerd op wat er op de pagina staat dat de relevantie ervan bepaalt, en zij keurden de aanwezigheid van de woorden die ze de tijd namen om te beoordelen niet goed. Maar er zijn een paar belangrijke punten:

 

 

 

1.Google WebmasterTools heeft een grotere relevantie tussen sites dan PageRank dat doet, omdat Google weet dat de nieuw toegevoegde trefwoorden op de pagina staan. En dat is belangrijk.

2.Om dezelfde reden dat iedereen dit kan zien door malware, proberen spammers hun sites opgenomen te krijgen in enkele van de top (of misschien wel de meest populaire) legitieme trefwoorden, ongeacht hoe vaak ze het woord “host” of “log in” gebruiken. Het probleem is dat er in feite slachtoffersalspam worden weergegeven, en niet de verwachte pagina – het is echter gemakkelijker vast te stellen wanneer de inhoud op de doelpagina werd toegevoegd aan “actieve” Internet persistent. Dit is eigenlijk een ironie, want de realiteit is dat toen het probleem werd ontdekt, Google het probleem op soortgelijke gecompromitteerde netwerken heeft opgelost.

3.Spam betekent niet dat de inhoud irrelevant is, “wat relevant zou kunnen zijn is niet relevant omdat het iets beloofd in een titel, paginabeschrijving, of zelfs een klein tekstelement zou inderdaad spam kunnen zijn”. Dit geldt natuurlijk voor inhoud op bijna alle grote zoekmachines. Meestal zou iemand de meeste informele inhoud als spam bestempelen.

4.Als autodidact stel ik mij voor dat het draaien van een handvat via “web design” veel gemakkelijker is dan het tekenen van vier nieuwe kleuren en daaruit te kiezen. Maar laat mij u zeggen, weet u wat nu precies een draaiend handvat is, of een lepel zonder zilverwerk? Het is niet mogelijk om nieuwe inhoud uit te vinden, en zeker, het is de cel die moet worden geschraapt om te weten dat tekst op een zin begint te lijken en echte inhoud heeft.

5. Trefwoorden en tekst zijn een belangrijker onderdeel van de totale zoekmachine ranking optimalisatie dan welke speciale technieken dan ook.

6.If iemand is een zelfbenoemde keyword spammer, (dat wil zeggen, iemand die maakt een levende verkoop van de top ranking voor nietsvermoedende webmasters) dan altijd op onze hoede, zelfs wij warenIgnorant Mint Privacy adverseAbout 100 of zo methoden om te voorkomen dat keyword spam. Een deel van de zoekwoorden, de meest relevante/zakken als het wordt getypt in Google. Dus kun je alleen wegkomen met een beetje zelf MTV?

Author