Het goede, het slechte, en het eigenaardige: Attracties langs de weg in de VS
Nou hier is een idee voor je: Waarom ga je niet voor een road trip door de Verenigde Staten? Het is een prima manier om de zomer te vieren en weinig dingen zijn zo leuk als een goed geplande road trip met je goede vrienden. En het landschap is ongeëvenaard.

De meeste road trips omvatten echter alleen bezoeken aan typisch opmerkelijke plaatsen op de weg. Er is niets echt memorabel aan een excursie die alleen maar over de weg gaat. Dus wat denk je ervan om je excursie te concentreren op die plaatsen die de meeste Amerikanen overslaan. Hier zijn een paar ideeën voor een gedenkwaardige reis.

Net buiten de gebaande paden. Wat dacht je van een zacht uitstapje? Je zou een uitstapje kunnen maken naar een staatspark of een natuurhistorisch museum. Bezoek Relica in Little Rock, Arkansas of bezoek het Natural History Museum in New York City. U zult het gevoel hebben dat u honderd jaar terug in de tijd bent gegaan, en u zult veel plezier hebben.

Begin of eindig in een stad die aan of nabij een grote snelweg ligt. Als u de snelwegen kunt vermijden, komt u waarschijnlijk op een plaats waar de grote straten elkaar kruisen en de grote monumenten overheersen. Probeer in New York City het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street, het Empire State Building en het standbeeld van Nederland te bezoeken. In St. Louis kunt u de Gateway Arch bezichtigen; in Boston het Bunker Hill Monument en het Paul Revere House. Bekijk in Washington D.C. het Capitoolgebouw (inclusief het roterende Capitool) en het Witte Huis.

Of wat dacht u van een cruise op de waterwegen. U kunt naar de Mississippi varen en de restaurants en liveshows van wereldklasse bekijken, of u kunt de Potomac bevaren of een cruise op de Connecticut River maken.

Een zomerse roadtrip naar een nationaal park is een ander geweldig idee. Je kunt een nationaal park bezoeken in de vroege zomer en de sites bekijken en ritjes maken naar historische plaatsen in het gebied. Je zult het je zeker herinneren als je er bent.

 

 

Terwijl u onderweg bent, kunt u ook een goede deal krijgen voor een hotelkamer. Je kunt vaak voor een redelijke prijs op een camping overnachten. Wees niet bang om de lokale bevolking te vragen of je op hun terrein mag kamperen. De kans is groot dat je een paar liefhebbers van het buitenleven ontmoet.

Als u met uw kinderen reist, wilt u de reis leuk voor ze maken. Het landschap is altijd het mooiste. De herinneringen die je aan je reis overhoudt, blijven voor altijd. Als je met het gezin op reis gaat, zul je verbaasd zijn over het aantal vakanties dat je de komende jaren nog zult kunnen nemen.

Disneyland Resort, Californië – Uiteraard een favoriet bij gezinnen, maar wat is er leuker voor kinderen dan plezier in de zon? Bezoek tijdens het Greatyellowsand Beach-jaar rond. Je zult het geweldig naar je zin hebben!

New York City – de voor de hand liggende keuze voor bestemmingen, maar echte road warriors kunnen ook genieten van de ervaring van toeren op de open weg. Wanneer u New York City nadert, zijn er tal van plaatsen waar u naartoe kunt gaan. Het hoogtepunt voor velen is Central Park. Maar er zijn ook tal van andere activiteiten in Manhattan. U kunt de Staten Island Ferry nemen, een pizzapicknick houden of Broadway bezoeken. Er zijn zo veel attracties en dingen te doen in New York City dat u zeker talloze herinneringen zult creëren tijdens uw road trip naar deze stad.

Dit zijn maar een paar van de must-haves voor een road trip. De waarheid is dat uw road trip naar de Verenigde Staten elke keer dat u het doet anders zal zijn, maar dat is een deel van het plezier. Het beste advies is om een informele road trip checklist te maken, om de reis zorgeloos te maken. Als je dat niet doet, kan het zijn dat je in een overvolle, clichématig uitziende hotelkamer zit, uitkijkend op hetzelfde oude landschap. Maar dat maakt het juist zo leuk.

Author