Ontdek wat Alaska zo ideaal maakt voor visreizen. De meeste mensen kunnen hier geen antwoord op geven omdat ze Alaska niet kennen, maar ze weten wel wat het de beste plaats maakt voor visreizen. Er zijn verschillende vismogelijkheden in Alaska, van zalm tot wolf, van paling tot zalm, van groot wild tot kleingepikte regenboogforel.

Als je nieuw bent in Alaska en nieuw bent met vissen, schrik dan niet als je de vraag wordt gesteld: “Is het veilig om te vissen in Alaska?” Het antwoord is meestal ja, het water is er verrassend warm en er is veel vis te vinden.

Voordat u op reis gaat en besluit om in Alaska te gaan vissen, is het een goed idee om u te verdiepen in wat voor soort visserij u in Alaska kunt doen. In Alaska zijn veel vissen beschermd en is een visvergunning vereist, meestal een visvergunning met een harde pakking, als u in Alaska vist. Als u echter iets gevangen hebt, behalve dobbervis, mag u uw vangst houden en etiketteren als uw vangst, en mag u de vis (die u gevangen hebt, wel te verstaan) mee naar huis nemen.

Als u nieuw bent met vissen en niet in Alaska wilt vissen, zullen de meeste visgidsen willen dat u zelf een kajak meeneemt. Een kajak is een geweldig voertuig om in Alaska te vissen, omdat veel van de vis daar in de rivieren, meren en vijvers vist, dus een kajak is een geweldige manier om daarop te vissen. Alaska is echter zo koud dat een kajak die in het water bevriest vrijwel onmogelijk terug te halen is, dus is het meestal het beste om je vis bij je te houden.

 

 

Als u in Alaska vist, kunt u het beste een vishengel gebruiken. Ze zijn goedkoop en je kunt er altijd meer kopen. visstokken zijn er ook in verschillende maten. De grotere maten zijn geweldig voor iemand die in staat wil zijn om in te reiken en een vis op te pakken die ze uit het water plagen. Ze zijn ook geweldig voor iemand die niet zo sterk is, omdat ze het gemakkelijker maken om een vis uit te werpen die misschien vast komt te zitten of kapot gaat.

Ik zou ook aanraden dat Alaska de enige plaats is waar je vist. Er zijn veel plaatsen in de wereld waar u kunt vissen, maar u zult merken dat Alaska de beste plaats is om enorme tonijnen te vangen die meestal 36 of meer centimeter lang zijn. U kunt er ook baars, schoener, kotter en vele andere vissen vangen. Deze vissen kunnen ongelooflijk sterk zijn en zullen je echt de heuvels insturen. Als je niet de moeite wilt doen om in Alaska te gaan vissen, zijn er veel gidsen die je kunnen meenemen. Je kunt online een gids vinden via de ASMishingiences blog.

Als je echt met een mooie vangst vis thuis wilt komen, dan is het misschien interessant om te weten dat als je niet op je vis let, je er misschien niet zoveel van vangt. Als je gewend begint te raken aan het “chillen” dat tijdens het vis verwerken gebeurt, zul je merken dat je heel efficiënt bent in het chillen. Het maakt niet uit hoeveel vis je vangt, als je niet afkoelt, verdoe je je tijd. Maar als je de vis absoluut wilt binnenhalen, zul je zeer efficiënt zijn in het chillen. Loop door het ijshuis en chill out op een platform onder het ijs. Dit is een geweldige manier om te zitten en te chillen.

Als u niet geïnteresseerd bent in vissen, zijn er nog vele andere manieren om plezier te hebben in Alaska. U zou zeker geen spijt krijgen van uw beslissing om naar Alaska te gaan, als u besluit om te vissen in de wateren van Alaska. Sterker nog, u zult misschien wel het meest opgewonden zijn om iets groots en krachtigs te vangen. Dat is wat de Pacific biedt, en Alaska is nog maar het begin. Je zult veel avontuur beleven, maar wat voor avontuur je ook zoekt, je zult het zeker vinden in Alaska.

Author